Нашата група - Това са nice-магазини


Кои сме ние

Този онлайн магазин е част от групата магазини на niceshops. Това е австрийска компания, специализирала се в разработката на онлайн магазини в различни продуктови сегменти. Групата магазини вече присъства на множество европейски пазари.

Близо един милион души посещават нашите магазини всеки месец, осъществявайки над 25 000 поръчки месечно. Поръчките се изпращат от нашия логистичен център в югоизточна Австрия и се доставят по целия свят.

Нашите сайтове имат няколко общи неща:

  • богат избор от продукти
  • отлично съотношение цена / производителност.
  • бърза доставка и лесна поръчка
  • щедра политика за обратно връщане и гаранция
  • възпитан и компетентен тим за обслужване на клиенти
  • както и: много редовни клиенти, които със своите оценки и рецензии допълнително помагат за развитието на магазините

Устойчивостта и защитата на околната среда са неделима част от нашата корпоративна култура. Имаме само една планета. Поради тази причина всички в нашата компания се стараем да запазим нейната красота и разнообразие непокътнати.

Ecco Verde

Ecco Verde - Магазинът за натурална козметика

На Ecco Verde ще намерите към този момент над 3.100 естествени козметични продукта от международни производители, а и непрекъснато стават повече! От кремове за ръце, шампоани и продукти за лична хигиена до широк кръг от щадящия кожата минерален грим - на сайта на Ecco Verde ще намерите всичко, което можете да си пожелаете!

Тук ще намерите истинска висококачествена натурална козметика: Ecco Verde Германия | Ecco Verde Австрия

VitalAbo

VitalAbo - Магазинът за здраве

VitalAbo ви предлага разнообразие от хранителни добавки в областта на здравето, спорта и уелнеса на реномирани производители, които можете за закупите онлайн - и това на разумна цена, включително и с безплатна доставка!

Хранителни добавки и спортно хранене: VitalAbo Германия | VitalAbo Австрия

EquusVitalis - Хранителни добавки за коне

На EquusVitalis ще намерите широка гама от основни храни, минерали, специалитети и продукти за грижа за Вашия кон. Известните марки, които можете да намерите в нашия магазин, включват лидера St. Hippolyt, Eggersmann, Stiefel, Nösenberger, Lexa и Gladiator Plus, както и нашата собствена висококачествена марка EquusVitalis.

Висококачествени хранителни добавки за коне и още: EquusVitalis Германия | EquusVitalis Австрия

Genuss Region Shop

Genuss Region - кулинарно изкуство от Австрия

GENUSS REGION ÖSTERREICH е запазена търговска марка на Agrarmarkt Austria Marketing GmbH и Министерството на околната среда. Тя изкарва на преден план регионалните земеделски продукти и специалитети. Силните страни на Австрия са нейните отличителни традиционни ландшафти и гастрономическите специалитети, произведени там. Характерните регионални храни означават не само удоволствие, но и идентичност и принадлежност.

Най-доброто от Австрия, доставено до вратата: Genuss Region Shop Австрия

Bloomling

Bloomling - Омагьосва Вашата градина

Преобразете Вашата градина или балкона си с продуктите на Pflanzenfee. Едва ли ще можете да намерите такова голямо разнообразие от растения в един цветарски магазин. Онлайн можете да изберете на спокойствие измежду различните видове и сортове от цялото растително многообразие и след това те да Ви бъдат доставени заедно с необходимата почва директно на входната врата.

Аксесоари за градината и висококачествени семена: Bloomling Германия | Bloomling Австрия

Ayurveda101 - за Аюрведа Лайфстайл

Ayurveda101 предлага избрани аюрведически храни, хранителни добавки и продукти за грижа за тялото, масаж и уелнес. Като при избора на нашите храни сме следяли, да се включват само естествени и органични храни от най-високо качество в гамата ни от продукти. Всички продукти са без химически добавки и изкуствени аромати.

Всичко за Аюрведа: Ayurveda101 Германия | Ayurveda101 Германия

Lederhose

Lederhose - ще стане традиционно

Тук доставяме традиционните носии в целия свят. Ние се фокусираме върху международните доставки, така че можем да достигнем до най-отдълечените места. Lederhose.com е адресът за готини кожени панталони, аксесоари и нестандартни идеи, които трудно се намират на друго място.

Това е традиционно: Lederhose.com

BikeOnlineShop

BikeOnlineShop - за професионални велосипедисти

40.000 продукта за професионални велосипедисти и тези, които искат да станат такива. Топ марки и продукти за всички видове колоездене могат да бъдат намерени на BikeOnlineShop.

Стотици марки и хиляди продукти за истински велосипедисти: Bikeonlineshop Австрия | WowBikeParts Германия

Interismo

Interismo - Висококачествени аксесоари за дома

Вашият онлайн магазин за аксесоари за дома. На тези страници ще намерите всичко, за което си мечтаете, за декорация. Най-висококачествени аксесоари за дома от най-престижните производители за индивидуалния интериор на дома Ви.

Живей със стил: Interismo Deutschland | Interismo Österreich

Pools.shop

pools.shop - Alles rund ums Pool

Всичко за басейна - пълен комплект или подходящите аксесоари - всичко ще намерите на Alles Pool. Страхотни басейни за забавлението у дома и всичко по темата за поддръжката на басейна - ние ще Ви доставим всичко безплатно при покупка на стойност над 400 евро.

Забавление за всички: pools.shop