JV Cosmetics AHC Sensitive безплатнa мострa

Оптимален ефект срещу обилно изпотяване при чувствителна кожа

Този продукт вече не се предлага от производителя
 • Идеален за използване под мишниците, по гърба, шията и др.
 • Силен и все пак нежен
 • За чувствителна кожа
 • От JV Cosmetics ®

Подобни продукти:

JV Cosmetics AHC Sensitive®

Описание

Eфективен антиперспирант за чувствителна кожа

Изпотяването е напълно естествена функция на тялото, за да се отстрани излишната топлина и по този начин да се регулира температурата на тялото. Освен функцията на потенето като регулатор на водния балнс и отделянето на метаболични крайни продукти, прекомерното изпотяване може да бъде причинено от различни фактори.
Освен външни условия, като климат и физика, може да има различни причини за внезапно и нередовно изпотяване, например: психологически стрес като безпокойство или възбуда, емоционален дисбаланс или дори патологично изпотяване като анхидроза, хипохидроза и хиперхидроза. Често възниква силна и неприятна миризма при повишено изпотяване. Неприятната миризма може да се появи на повечето части на тялото. За типичната миризма са отговорни основно разлагащите се кожни бактерии. В областта на слабините, под мишниците, гърдите, в кожните гънки и между пръстите на краката това е най осезаемо. В ежедневието, особено на работното място, това може да се превърне в огромна тежест за засегнатото лице и неговото обкръжение.

Aантиперспирантът АHC Sensitive® временно свива потните пори и по този начин значително намалява потните секрети на повърхността на кожата. Изпотяването е значително намалено в областта на кожата, третирана с AHC Sensitive®, или временно е напълно спряно. Дейността на потните жлези е ограничена до едно естествен ниво, без да се възпрепятства функцията. С частичното намаляване на потенето, температурния баланс в тялото ви не е засегнатат, тъй като тялото все още има достатъчно повърхност за изпаряване.
AHC Sensitive® се базира на много висококачествени съставки, които отговарят на много високи стандарти. По този начин е гарантирана много добра ефикасност с добра поносимост. AHC Sensitive® е без нано частици, парабени, триклозан и парфюми.

Област на приложение:

 • Мишниците
 • Стъпалата на краката и дланите
 • Гърба
 • Корема и областта на гърдите
 • Кожни гънки, челото и шията
 • Лесен и безопасен за използване

С висококачествени и щадящи кожата съставки:

 • Salvia officinalis (салвия) противодейства на прекомерно изпотяване, регулиращ и освежаващ ефект
 • Unsea barbata (брадат лишей), известен като силно антибактериално природно лекарство, противовъзпалителен ефект
 • Eugenia cariophyllus (цвят от карамфил) има изразен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект

Препоръка за употреба:
През първите 3-5 дни, нанесте по местата, които ще третирате, с леко напоен памучен тампон, памук на клечка, или директно с върха на пръстите, многократно (около 15-20 пъти) на тънък слой. През първите 3-5 дни трябва да повтаряте това всяка вечер. По-късно - само седмично, ако е необходимо. Използвайте много малко AHC. Възможно е да се появи временно сърбеж в някои случаи. Това е нормално и ще изчезне след около 5-10 приложения. Скъсете космите си подмишницата до минимум, така че течността директно да може да достигне повърхността на кожата. Ако бръснете мишниците си, изчакайте поне 24 часа до следващата употреба. Третирайте през първите дни само части от цялата област, която ще бъде третирана. Първо тествайте реакцията на кожата си.

Да се има предвид: Не използвайте върху раздразнени или наранена кожата. Продукт само за възрастни. Избягвайте контакт с очите! Само за външно приложение! Не третирайте цялото тяло, тъй като това може да доведе до претопляне. Не приемайте вътрешно и не нанасяйте по лигавиците и гениталиите.

Забележка: Най-честата причина за раздразнение на кожата е предозиране! Използвайте винаги колкото е възможно по-малко AHC! Оставете разтвора да изсъхне напълно, преди да облечете дрехите си, тъй като те могат да се оцветят.

Марка: JV Cosmetics

Продуктови ревюта на български за JV Cosmetics AHC Sensitive безплатнa мострa